Most Patients With Celiac Disease on Gluten-Free Diets Consume Measurable Amounts of Gluten

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Gastroenterology (New York, N.Y. 1943) Ročník 158; číslo 5; s. 1497
Hlavní autori: Silvester, Jocelyn A, Comino, Isabel, Kelly, Ciarán P, Sousa, Carolina, Duerksen, Donald R
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States 01.04.2020
Predmet:
ISSN:1528-0012, 1528-0012
On-line prístup:Zistit podrobnosti o prístupe
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Popis
Bibliografia:ObjectType-Article-1
SourceType-Scholarly Journals-1
ObjectType-Feature-2
content type line 23
ISSN:1528-0012
1528-0012
DOI:10.1053/j.gastro.2019.12.016