Discriminative power of Campylobacter phenotypic and genotypic typing methods
The aim of this study was to compare different typing methods, individually and combined, for use in the monitoring of Campylobacter in food. Campylobacter jejuni (n=94) and Campylobacter coli (n=52) isolated from different broiler meat carcasses were characterized using multilocus sequence typing (...
Uložené v:
| Vydané v: | Journal of microbiological methods Ročník 125; s. 33 - 39 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Netherlands
Elsevier B.V
01.06.2016
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 0167-7012, 1872-8359 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!