Discriminative power of Campylobacter phenotypic and genotypic typing methods

The aim of this study was to compare different typing methods, individually and combined, for use in the monitoring of Campylobacter in food. Campylobacter jejuni (n=94) and Campylobacter coli (n=52) isolated from different broiler meat carcasses were characterized using multilocus sequence typing (...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Journal of microbiological methods Ročník 125; s. 33 - 39
Hlavní autori: Duarte, Alexandra, Seliwiorstow, Tomasz, Miller, William G., De Zutter, Lieven, Uyttendaele, Mieke, Dierick, Katelijne, Botteldoorn, Nadine
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Netherlands Elsevier B.V 01.06.2016
Predmet:
ISSN:0167-7012, 1872-8359
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.