Kaempferol: A flavonoid with wider biological activities and its applications

Kaempferol and its derivatives are naturally occurring phytochemicals with promising bioactivities. This flavonol can reduce the lipid oxidation in the human body, prevent the organs and cell structure from deterioration and protect their functional integrity. This review has extensively highlighted...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Critical reviews in food science and nutrition Ročník ahead-of-print; číslo ahead-of-print; s. 1 - 25
Hlavní autori: Bangar, Sneh Punia, Chaudhary, Vandana, Sharma, Nitya, Bansal, Vasudha, Ozogul, Fatih, Lorenzo, Jose M.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States Taylor & Francis 06.11.2023
Taylor & Francis Ltd
Predmet:
ISSN:1040-8398, 1549-7852, 1549-7852
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.