The Relationship between the Hydrolysis Degree and Calcium-Binding Capacity of Whey Protein by Enzymatic Hydrolysis

To study the relationship between the hydrolysis degree and calcium-binding capacity of whey protein by enzymatic hydrolysis, the response surface method was firstly used to investigate optimized the hydrolysis conditions of whey protein with protamex and flavorzyme. The optimum process parameters f...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Applied Mechanics and Materials Ročník 541-542; číslo Engineering and Manufacturing Technologies; s. 214 - 219
Hlavní autori: Huang, Shun Li, Huang, Yi Fan, Zhao, Li Na, Wang, Shao Yun
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Zurich Trans Tech Publications Ltd 12.03.2014
Predmet:
ISBN:9783038350552, 3038350559
ISSN:1660-9336, 1662-7482, 1662-7482
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.