OPTIMIZATION OF THE FORMULATION OF A CURD PRODUCT WITH THE ADDITION OF PUMPKIN CRYOPOWDER

Formulations of structured dairy products that demonstrate good organoleptic properties are considered the most promising in terms of meeting consumer demands, increasing market share, and enhancing the competitiveness of domestic dairy production. The selection of dairy bases (low-fat curd, pumpkin...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Вестник КазУТБ Ročník 2; číslo 27
Hlavní autori: Alzhaxina, N., Dalabayev, A., Aubakirova, I., Mantay, M.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: 28.06.2025
ISSN:2708-4132, 2663-1830
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.