Improving cold storage and processing traits in potato through targeted gene knockout
Cold storage of potato tubers is commonly used to reduce sprouting and extend postharvest shelf life. However, cold temperature stimulates the accumulation of reducing sugars in potato tubers. Upon high‐temperature processing, these reducing sugars react with free amino acids, resulting in brown, bi...
Uložené v:
| Vydané v: | Plant biotechnology journal Ročník 14; číslo 1; s. 169 - 176 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , , , , , , , , , , , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
England
Blackwell Pub
01.01.2016
John Wiley & Sons, Inc John Wiley and Sons Inc |
| Predmet: | |
| ISSN: | 1467-7644, 1467-7652, 1467-7652 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!