Improving cold storage and processing traits in potato through targeted gene knockout

Cold storage of potato tubers is commonly used to reduce sprouting and extend postharvest shelf life. However, cold temperature stimulates the accumulation of reducing sugars in potato tubers. Upon high‐temperature processing, these reducing sugars react with free amino acids, resulting in brown, bi...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Plant biotechnology journal Ročník 14; číslo 1; s. 169 - 176
Hlavní autori: Clasen, Benjamin M, Stoddard, Thomas J, Luo, Song, Demorest, Zachary L, Li, Jin, Cedrone, Frederic, Tibebu, Redeat, Davison, Shawn, Ray, Erin E, Daulhac, Aurelie, Coffman, Andrew, Yabandith, Ann, Retterath, Adam, Haun, William, Baltes, Nicholas J, Mathis, Luc, Voytas, Daniel F, Zhang, Feng
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Blackwell Pub 01.01.2016
John Wiley & Sons, Inc
John Wiley and Sons Inc
Predmet:
ISSN:1467-7644, 1467-7652, 1467-7652
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.