Antibiotic resistance in the pathogenic foodborne bacteria isolated from raw kebab and hamburger: phenotypic and genotypic study

Background In recent years, interest in the consumption of ready-to-eat (RTE) food products has been increased in many countries. However, RTE products particularly those prepared by meat may be potential vehicles of antibiotic-resistance foodborne pathogens. Considering kebab and hamburger are the...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:BMC microbiology Ročník 21; číslo 1; s. 272 - 16
Hlavní autori: Rajaei, Maryam, Moosavy, Mir-Hassan, Gharajalar, Sahar Nouri, Khatibi, Seyed Amin
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: London BioMed Central 07.10.2021
BioMed Central Ltd
Springer Nature B.V
BMC
Predmet:
ISSN:1471-2180, 1471-2180
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.