Vanillic acid and methoxyhydroquinone production from guaiacyl units and related aromatic compounds using Aspergillus niger cell factories

Background The aromatic compounds vanillin and vanillic acid are important fragrances used in the food, beverage, cosmetic and pharmaceutical industries. Currently, most aromatic compounds used in products are chemically synthesized, while only a small percentage is extracted from natural sources. T...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Microbial cell factories Ročník 20; číslo 1; s. 151 - 14
Hlavní autori: Lubbers, Ronnie J. M., Dilokpimol, Adiphol, Nousiainen, Paula A., Cioc, Răzvan C., Visser, Jaap, Bruijnincx, Pieter C. A., de Vries, Ronald P.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: London BioMed Central 03.08.2021
BioMed Central Ltd
Springer Nature B.V
BMC
Predmet:
ISSN:1475-2859, 1475-2859
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.