Vanillic acid and methoxyhydroquinone production from guaiacyl units and related aromatic compounds using Aspergillus niger cell factories
Background The aromatic compounds vanillin and vanillic acid are important fragrances used in the food, beverage, cosmetic and pharmaceutical industries. Currently, most aromatic compounds used in products are chemically synthesized, while only a small percentage is extracted from natural sources. T...
Uložené v:
| Vydané v: | Microbial cell factories Ročník 20; číslo 1; s. 151 - 14 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
London
BioMed Central
03.08.2021
BioMed Central Ltd Springer Nature B.V BMC |
| Predmet: | |
| ISSN: | 1475-2859, 1475-2859 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!