Grape Polyphenols Prevent Fructose-Induced Oxidative Stress and Insulin Resistance in First-Degree Relatives of Type 2 Diabetic Patients
To assess the clinical efficacy of nutritional amounts of grape polyphenols (PPs) in counteracting the metabolic alterations of high-fructose diet, including oxidative stress and insulin resistance (IR), in healthy volunteers with high metabolic risk. Thirty-eight healthy overweight/obese first-degr...
Uložené v:
| Vydané v: | Diabetes care Ročník 36; číslo 6; s. 1454 - 1461 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Alexandria, VA
American Diabetes Association
01.06.2013
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 0149-5992, 1935-5548, 1935-5548, 0149-5992 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!