Grape Polyphenols Prevent Fructose-Induced Oxidative Stress and Insulin Resistance in First-Degree Relatives of Type 2 Diabetic Patients

To assess the clinical efficacy of nutritional amounts of grape polyphenols (PPs) in counteracting the metabolic alterations of high-fructose diet, including oxidative stress and insulin resistance (IR), in healthy volunteers with high metabolic risk. Thirty-eight healthy overweight/obese first-degr...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Diabetes care Ročník 36; číslo 6; s. 1454 - 1461
Hlavní autori: Hokayem, Marie, Blond, Emilie, Vidal, Hubert, Lambert, Karen, Meugnier, Emmanuelle, Feillet-Coudray, Christine, Coudray, Charles, Pesenti, Sandra, Luyton, Cedric, Lambert-Porcheron, Stéphanie, Sauvinet, Valerie, Fedou, Christine, Brun, Jean-Frédéric, Rieusset, Jennifer, Bisbal, Catherine, Sultan, Ariane, Mercier, Jacques, Goudable, Joelle, Dupuy, Anne-Marie, Cristol, Jean-Paul, Laville, Martine, Avignon, Antoine
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Alexandria, VA American Diabetes Association 01.06.2013
Predmet:
ISSN:0149-5992, 1935-5548, 1935-5548, 0149-5992
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.