Molecular and cellular mechanisms of food allergy and food tolerance
Ingestion of innocuous antigens, including food proteins, normally results in local and systemic immune nonresponsiveness in a process termed oral tolerance. Oral tolerance to food proteins is likely to be intimately linked to mechanisms that are responsible for gastrointestinal tolerance to large n...
Uložené v:
| Vydané v: | Journal of allergy and clinical immunology Ročník 137; číslo 4; s. 984 - 997 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
United States
Elsevier Inc
01.04.2016
Elsevier Limited |
| Predmet: | |
| ISSN: | 0091-6749, 1097-6825, 1097-6825 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!