Polyunsaturated fatty acids and the risk of multiple sclerosis

Results from previous studies on polyunsaturated fatty acid (PUFA) intake and multiple sclerosis (MS) risk are conflicting. To prospectively investigate the association between dietary intake of PUFA and MS risk. We followed 80,920 women from Nurses' Health Study (1984-2004) and 94,511 women fr...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Multiple sclerosis Ročník 23; číslo 14; s. 1830
Hlavní autori: Bjørnevik, Kjetil, Chitnis, Tanuja, Ascherio, Alberto, Munger, Kassandra L
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England 01.12.2017
Predmet:
ISSN:1477-0970, 1477-0970
On-line prístup:Zistit podrobnosti o prístupe
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.