Evaluation of the hypersensitivity potential of alternative butter flavorings
•The alternative butter flavorings were identified to be weak sensitizers in the LLNA.•The sensitization responses for the butter flavorings were similar to each other and to that of diacetyl.•The alternative flavorings may not be safe alternatives to diacetyl. Concern has been raised over the assoc...
Uložené v:
| Vydané v: | Food and chemical toxicology Ročník 62; s. 373 - 381 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Oxford
Elsevier Ltd
01.12.2013
Elsevier |
| Predmet: | |
| ISSN: | 0278-6915, 1873-6351, 1873-6351 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!