Evaluation of the hypersensitivity potential of alternative butter flavorings

•The alternative butter flavorings were identified to be weak sensitizers in the LLNA.•The sensitization responses for the butter flavorings were similar to each other and to that of diacetyl.•The alternative flavorings may not be safe alternatives to diacetyl. Concern has been raised over the assoc...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food and chemical toxicology Ročník 62; s. 373 - 381
Hlavní autori: Anderson, Stacey E., Franko, Jennifer, Wells, J.R., Lukomska, Ewa, Meade, B. Jean
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Oxford Elsevier Ltd 01.12.2013
Elsevier
Predmet:
ISSN:0278-6915, 1873-6351, 1873-6351
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.