The application of transcriptomic data in the authentication of beef derived from contrasting production systems

Background Differences between cattle production systems can influence the nutritional and sensory characteristics of beef, in particular its fatty acid (FA) composition. As beef products derived from pasture-based systems can demand a higher premium from consumers, there is a need to understand the...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:BMC genomics Ročník 17; číslo 1; s. 746
Hlavní autori: Sweeney, Torres, Lejeune, Alex, Moloney, Aidan P., Monahan, Frank J., Gettigan, Paul Mc, Downey, Gerard, Park, Stephen D. E., Ryan, Marion T.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: London BioMed Central 21.09.2016
BioMed Central Ltd
Springer Nature B.V
Predmet:
ISSN:1471-2164, 1471-2164
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.