Food Risk Analysis: Towards a Better Understanding of “Hazard” and “Risk” in EU Food Legislation

For risk communication, it is important to understand the difference between “hazard” and “risk”. Definitions can be found in Codex Alimentarius and the European Union (EU) General Food Regulation (EC) No. 178/2002. The use of these terms as synonyms or their interchange is a recurrent issue in the...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Foods Ročník 12; číslo 15; s. 2857
Hlavní autori: Cioca, Ana-Andreea, Tušar, Livija, Langerholc, Tomaž
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Switzerland MDPI AG 27.07.2023
MDPI
Predmet:
ISSN:2304-8158, 2304-8158
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.