Food Risk Analysis: Towards a Better Understanding of “Hazard” and “Risk” in EU Food Legislation
For risk communication, it is important to understand the difference between “hazard” and “risk”. Definitions can be found in Codex Alimentarius and the European Union (EU) General Food Regulation (EC) No. 178/2002. The use of these terms as synonyms or their interchange is a recurrent issue in the...
Uložené v:
| Vydané v: | Foods Ročník 12; číslo 15; s. 2857 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Switzerland
MDPI AG
27.07.2023
MDPI |
| Predmet: | |
| ISSN: | 2304-8158, 2304-8158 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!