Dietary intake of dairy products, calcium, and vitamin D and the risk of hypertension in middle-aged and older women

Prospective data on the associations between intake of dairy products and its nutrient components with risk of hypertension remain limited. We therefore investigated the associations of intake of dairy products, calcium, and vitamin D with the incidence of hypertension in a prospective cohort of 28,...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Hypertension (Dallas, Tex. 1979) Ročník 51; číslo 4; s. 1073
Hlavní autori: Wang, Lu, Manson, JoAnn E, Buring, Julie E, Lee, I-Min, Sesso, Howard D
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States 01.04.2008
Predmet:
ISSN:1524-4563, 1524-4563
On-line prístup:Zistit podrobnosti o prístupe
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.