Red meat consumption and risk of type 2 diabetes: 3 cohorts of US adults and an updated meta-analysis

The relation between consumption of different types of red meats and risk of type 2 diabetes (T2D) remains uncertain. We evaluated the association between unprocessed and processed red meat consumption and incident T2D in US adults. We followed 37,083 men in the Health Professionals Follow-Up Study...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:The American journal of clinical nutrition Ročník 94; číslo 4; s. 1088
Hlavní autori: Pan, An, Sun, Qi, Bernstein, Adam M, Schulze, Matthias B, Manson, JoAnn E, Willett, Walter C, Hu, Frank B
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States 01.10.2011
Predmet:
ISSN:1938-3207, 1938-3207
On-line prístup:Zistit podrobnosti o prístupe
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.