Arginine and nitric oxide synthase: Regulatory mechanisms and cardiovascular aspects
l‐Arginine (l‐Arg) is a conditionally essential amino acid in the human diet. The most common dietary sources of l‐Arg are meat, poultry and fish. l‐Arg is the precursor for the synthesis of nitric oxide (NO); a key signaling molecule via NO synthase (NOS). Endogenous NOS inhibitors such as asymmetr...
Uložené v:
| Vydané v: | Molecular nutrition & food research Ročník 58; číslo 1; s. 101 - 116 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Weinheim
Blackwell Publishing Ltd
01.01.2014
Wiley |
| Predmet: | |
| ISSN: | 1613-4125, 1613-4133, 1613-4133 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!