Arginine and nitric oxide synthase: Regulatory mechanisms and cardiovascular aspects

l‐Arginine (l‐Arg) is a conditionally essential amino acid in the human diet. The most common dietary sources of l‐Arg are meat, poultry and fish. l‐Arg is the precursor for the synthesis of nitric oxide (NO); a key signaling molecule via NO synthase (NOS). Endogenous NOS inhibitors such as asymmetr...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Molecular nutrition & food research Ročník 58; číslo 1; s. 101 - 116
Hlavní autori: Lorin, Julie, Zeller, Marianne, Guilland, Jean-Claude, Cottin, Yves, Vergely, Catherine, Rochette, Luc
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Weinheim Blackwell Publishing Ltd 01.01.2014
Wiley
Predmet:
ISSN:1613-4125, 1613-4133, 1613-4133
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.