The bacterial microbiota in the ceca of Capercaillie ( Tetrao urogallus) differs between wild and captive birds

The diet of wild capercaillie differs strongly between seasons. Particularly during winter, when energy demands are high and the birds forage solely on coniferous needles, microbial fermentations in the ceca are considered to contribute significantly to the energy requirement and to the detoxificati...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Systematic and applied microbiology Ročník 34; číslo 7; s. 542 - 551
Hlavní autori: Wienemann, Tobias, Schmitt-Wagner, Dirk, Meuser, Katja, Segelbacher, Gernot, Schink, Bernhard, Brune, Andreas, Berthold, Peter
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: München Elsevier GmbH 01.11.2011
Elsevier
Predmet:
ISSN:0723-2020, 1618-0984, 1618-0984
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.