Nutrient Intake, Diet Quality, and Diet Diversity in Irritable Bowel Syndrome and the Impact of the Low FODMAP Diet
Individuals with irritable bowel syndrome (IBS) may modify their diet, which may pose nutritional risk. Further, some dietary approaches, such as a diet low in fermentable oligosaccharides, disaccharides, monosaccharides, and polyols (FODMAPs), are restrictive and may contribute to nutritional inade...
Uložené v:
| Vydané v: | Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics Ročník 120; číslo 4; s. 535 - 547 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
United States
Elsevier Inc
01.04.2020
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 2212-2672, 2212-2680 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!