Nutrient Intake, Diet Quality, and Diet Diversity in Irritable Bowel Syndrome and the Impact of the Low FODMAP Diet

Individuals with irritable bowel syndrome (IBS) may modify their diet, which may pose nutritional risk. Further, some dietary approaches, such as a diet low in fermentable oligosaccharides, disaccharides, monosaccharides, and polyols (FODMAPs), are restrictive and may contribute to nutritional inade...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics Ročník 120; číslo 4; s. 535 - 547
Hlavní autori: Staudacher, Heidi M., Ralph, Frances S.E., Irving, Peter M., Whelan, Kevin, Lomer, Miranda C.E.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States Elsevier Inc 01.04.2020
Predmet:
ISSN:2212-2672, 2212-2680
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.