Redox homeostasis in stomach medium by foods: The Postprandial Oxidative Stress Index (POSI) for balancing nutrition and human health

Red-meat lipid peroxidation in the stomach results in postprandial oxidative stress (POS) which is characterized by the generation of a variety of reactive cytotoxic aldehydes including malondialdehyde (MDA). MDA is absorbed in the blood system reacts with cell proteins to form adducts resulting in...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Redox biology Ročník 12; s. 929 - 936
Hlavní autori: Kanner, Joseph, Selhub, Jacob, Shpaizer, Adi, Rabkin, Boris, Shacham, Inbal, Tirosh, Oren
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Netherlands Elsevier 01.08.2017
Predmet:
ISSN:2213-2317, 2213-2317
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.