Novel insights of dietary polyphenols and obesity

The prevalence of obesity has steadily increased over the past three decades both in the United States and worldwide. Recent studies have shown the role of dietary polyphenols in the prevention of obesity and obesity-related chronic diseases. Here, we evaluated the impact of commonly consumed polyph...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:The Journal of nutritional biochemistry Ročník 25; číslo 1; s. 1 - 18
Hlavní autori: Wang, Shu, Moustaid-Moussa, Naima, Chen, Lixia, Mo, Huanbiao, Shastri, Anuradha, Su, Rui, Bapat, Priyanka, Kwun, InSook, Shen, Chwan-Li
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States Elsevier Inc 01.01.2014
Predmet:
FFA
Apo
aP2
GTP
UCP
MDA
FFM
GPX
DBP
EC
HSL
IL
PON
CVD
MMP
ROS
FA
RCT
FM
LXR
LPL
IFN
BW
BMI
EGC
SBP
ACC
ECG
SOD
AGP
TC
TG
GTC
FAS
GTE
HF
ISSN:0955-2863, 1873-4847, 1873-4847
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.