The grapevine VviPrx31 peroxidase as a candidate gene involved in anthocyanin degradation in ripening berries under high temperature
Anthocyanin levels decline in some red grape berry varieties ripened under high-temperature conditions, but the underlying mechanism is not yet clear. Here we studied the effects of two different temperature regimes, representing actual Sangiovese ( Vitis vinifera L.) viticulture regions, on the acc...
Uložené v:
| Vydané v: | Journal of plant research Ročník 129; číslo 3; s. 513 - 526 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , , , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Tokyo
Springer Japan
01.05.2016
Springer Nature B.V |
| Predmet: | |
| ISSN: | 0918-9440, 1618-0860 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!