The grapevine VviPrx31 peroxidase as a candidate gene involved in anthocyanin degradation in ripening berries under high temperature

Anthocyanin levels decline in some red grape berry varieties ripened under high-temperature conditions, but the underlying mechanism is not yet clear. Here we studied the effects of two different temperature regimes, representing actual Sangiovese ( Vitis vinifera L.) viticulture regions, on the acc...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Journal of plant research Ročník 129; číslo 3; s. 513 - 526
Hlavní autori: Movahed, Nooshin, Pastore, Chiara, Cellini, Antonio, Allegro, Gianluca, Valentini, Gabriele, Zenoni, Sara, Cavallini, Erika, D’Incà, Erica, Tornielli, Giovanni Battista, Filippetti, Ilaria
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Tokyo Springer Japan 01.05.2016
Springer Nature B.V
Predmet:
ISSN:0918-9440, 1618-0860
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.