Effect of Alchornea cordifolia on Glycemic Indices of Varieties of Fufu Among Healthy Subjects

Glycemic index (GI) is a measure of the ability of carbohydrate food to raise blood glucose concentration. The GI of a food and its negative effects has caused an adverse increase in the prevalence of diabetes and other metabolic diseases. This study aimed to determine the effect of Alchornea cordif...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Current developments in nutrition Ročník 8; číslo 2; s. 102076
Hlavní autori: Otoo, Eunice T, Tandoh, Marina A, Mills-Robertson, Felix C
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States Elsevier Inc 01.02.2024
Oxford University Press
American Society for Nutrition
Predmet:
ISSN:2475-2991, 2475-2991
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.