Effect of nitrogen flushing and storage temperature on flavor and shelf-life of whole milk powder
The US industry standard for shelf-life of whole milk powder (WMP) is 6 to 9 mo, although previous research has demonstrated flavor changes by 3 mo at ambient storage. This study evaluated the influence of packaging atmosphere, storage temperature, and storage time on WMP shelf-life using sensory an...
Uložené v:
| Vydané v: | Journal of dairy science Ročník 92; číslo 6; s. 2409 - 2422 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
New York, NY
Elsevier Inc
01.06.2009
American Dairy Science Association Am Dairy Sci Assoc Elsevier |
| Predmet: | |
| ISSN: | 0022-0302, 1525-3198, 1525-3198 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!