Discrimination of Tunisian Honey by Mineral and Trace Element Chemometrics Profiling

The concentrations of 19 chemical elements have been determined in 36 honey samples of different botanical (wildflower, eucalyptus, eucalyptus red flowers, prickly pears, lemon blossom, thyme, almond, rosemary and jujube) honeys from the three geographical areas of Tunisia (Sidi Bouzid, Nabeul and S...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Foods Ročník 10; číslo 4; s. 724
Hlavní autori: Di Bella, Giuseppa, Potortì, Angela Giorgia, Beltifa, Asma, Ben Mansour, Hedi, Nava, Vincenzo, Lo Turco, Vincenzo
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Switzerland MDPI AG 29.03.2021
MDPI
Predmet:
ISSN:2304-8158, 2304-8158
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.