Food groups and risk of coronary heart disease, stroke and heart failure: A systematic review and dose-response meta-analysis of prospective studies

Background: Despite growing evidence for food-based dietary patterns' potential to reduce cardiovascular disease risk, knowledge about the amounts of food associated with the greatest change in risk of specific cardiovascular outcomes and about the quality of meta-evidence is limited. Therefore...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Critical reviews in food science and nutrition Ročník 59; číslo 7; s. 1071 - 1090
Hlavní autori: Bechthold, Angela, Boeing, Heiner, Schwedhelm, Carolina, Hoffmann, Georg, Knüppel, Sven, Iqbal, Khalid, De Henauw, Stefaan, Michels, Nathalie, Devleesschauwer, Brecht, Schlesinger, Sabrina, Schwingshackl, Lukas
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States Taylor & Francis 12.04.2019
Predmet:
ISSN:1040-8398, 1549-7852, 1549-7852
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.