Natural Antioxidants in Foods and Medicinal Plants: Extraction, Assessment and Resources

Natural antioxidants are widely distributed in food and medicinal plants. These natural antioxidants, especially polyphenols and carotenoids, exhibit a wide range of biological effects, including anti-inflammatory, anti-aging, anti-atherosclerosis and anticancer. The effective extraction and proper...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:International journal of molecular sciences Ročník 18; číslo 1; s. 96
Hlavní autori: Xu, Dong-Ping, Li, Ya, Meng, Xiao, Zhou, Tong, Zhou, Yue, Zheng, Jie, Zhang, Jiao-Jiao, Li, Hua-Bin
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Switzerland MDPI AG 05.01.2017
MDPI
Predmet:
ISSN:1422-0067, 1661-6596, 1422-0067
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.