Natural Antioxidants in Foods and Medicinal Plants: Extraction, Assessment and Resources
Natural antioxidants are widely distributed in food and medicinal plants. These natural antioxidants, especially polyphenols and carotenoids, exhibit a wide range of biological effects, including anti-inflammatory, anti-aging, anti-atherosclerosis and anticancer. The effective extraction and proper...
Uložené v:
| Vydané v: | International journal of molecular sciences Ročník 18; číslo 1; s. 96 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Switzerland
MDPI AG
05.01.2017
MDPI |
| Predmet: | |
| ISSN: | 1422-0067, 1661-6596, 1422-0067 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!