Chemical characterization and antineoplastic effect of oligosaccharides from Cabernet Franc red wine in mammary tumor model in mice

The present study characterized oligosaccharide compounds (Oligo) in Cabernet Franc red wine and investigated its antineoplastic effects against mammary tumor cells in vivo and in vitro, isolated or in combination with chemotherapy. The Oligo fraction was characterized by nuclear magnetic resonance...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:The Journal of Nutritional Biochemistry Ročník 113; s. 109253
Hlavní autori: Oliveira, Natalia Mulinari Turin, dos Santos, André Eduardo, Corso, Claudia Rita, Galindo, Claudia Martins, Adami, Eliana Rezende, da Silva, Liziane Cristine Malaquias, de Lima, Lucas Trevisan França, de Santana Filho, Arquimedes Paixão, Dittrich, Rosangela Locatelli, Klassen, Giseli, de Souza Ramos, Edneia Amancio, Sassaki, Guilherme Lanzi, Acco, Alexandra
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States Elsevier Inc 01.03.2023
Elsevier BV
Predmet:
ISSN:0955-2863, 1873-4847, 1873-4847
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.