Scientific developments in understanding food allergy prevention, diagnosis, and treatment

Food allergies (FAs) are adverse immune reactions to normally innocuous foods. Their prevalence has been increasing in recent decades. They can be IgE-mediated, non-IgE mediated, or mixed. Of these, the mechanisms underlying IgE-mediated FA are the best understood and this has assisted in the develo...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Frontiers in immunology Ročník 16; s. 1572283
Hlavní autori: Hund, Shirin Karimi, Sampath, Vanitha, Zhou, Xiaoying, Thai, Bryan, Desai, Khushi, Nadeau, Kari C.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Switzerland Frontiers Media SA 22.04.2025
Frontiers Media S.A
Predmet:
ISSN:1664-3224, 1664-3224
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.