Malnutrition in Stroke Patients: Risk Factors, Assessment, and Management

[...]the hasty identification of malnutrition using body mass index (BMI) or anthropometric measures or laboratory parameters after the acute event is fundamental to avoid poor outcomes [10, 14, 15]. In the acute stage of stroke, dysphagia occurs in 30–50% of the patients and leads to a 12-fold incr...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Neurocritical care Ročník 29; číslo 3; s. 374 - 384
Hlavní autori: Sabbouh, Toni, Torbey, Michel T.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: New York Springer US 01.12.2018
Springer Nature B.V
Predmet:
ISSN:1541-6933, 1556-0961, 1556-0961
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.