Comparison of the effect of two types of whole mushroom (Agaricus bisporus) powders on intestinal fermentation in rats

The effects of two types of mushroom (Agaricus bisporus; white, WM; brown, BM) powders on intestinal fermentation in rats were investigated in terms of the physical characteristics of animals and by bacterial and HPLC analyses of cecal contents. Short-chain fatty acid levels were found to be signifi...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Bioscience, biotechnology, and biochemistry Ročník 80; číslo 10; s. 2001 - 2006
Hlavní autori: Kawakami, Sakura, Araki, Takahiro, Ohba, Kiyoshi, Sasaki, Keiko, Kamada, Takeo, Shimada, Ken-Ichiro, Han, Kyu-Ho, Fukushima, Michihiro
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Taylor & Francis 02.10.2016
Predmet:
ISSN:0916-8451, 1347-6947, 1347-6947
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.