Yeast Protein as an Easily Accessible Food Source

In recent years, the awareness and willingness of consumers to consume healthy food has grown significantly. In order to meet these needs, scientists are looking for innovative methods of food production, which is a source of easily digestible protein with a balanced amino acid composition. Yeast pr...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Metabolites Ročník 12; číslo 1; s. 63
Hlavní autori: Jach, Monika Elżbieta, Serefko, Anna, Ziaja, Maria, Kieliszek, Marek
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Switzerland MDPI AG 11.01.2022
MDPI
Predmet:
ISSN:2218-1989, 2218-1989
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.