Current practice, challenges and potential methodological improvements in environmental evaluations of food waste prevention – A discussion paper

•Emissions of GHG from food waste prevention vary largely.•Differences are explained mainly by modeling of the FSC, primarily food production.•End-consumer transports and food preparation can give substantial contributions to GWP.•Modeling of the WMS of non-prevented food waste is of inferior releva...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Resources, conservation and recycling Ročník 101; s. 132 - 142
Hlavní autori: Bernstad Saraiva Schott, A., Cánovas, A.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Elsevier B.V 01.08.2015
Predmet:
ISSN:0921-3449, 1879-0658, 1879-0658
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.