Worldwide contamination of food-crops with mycotoxins: Validity of the widely cited 'FAO estimate' of 25

Prior to 1985 the Food and Agriculture Organization (FAO) estimated global food crop contamination with mycotoxins to be 25%. The origin of this statement is largely unknown. To assess the rationale for it, the relevant literature was reviewed and data of around 500,000 analyses from the European Fo...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Critical reviews in food science and nutrition Ročník 60; číslo 16; s. 2773 - 2789
Hlavní autori: Eskola, Mari, Kos, Gregor, Elliott, Christopher T., Hajšlová, Jana, Mayar, Sultan, Krska, Rudolf
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States Taylor & Francis 07.09.2020
Taylor & Francis Ltd
Predmet:
ISSN:1040-8398, 1549-7852, 1549-7852
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.