Effect of high methoxyl pectin on pea protein in aqueous solution and at oil/water interface

The effect of the addition of high methoxyl pectin on the stability of pea protein isolate emulsions was investigated. Except for low pectin concentrations at acidic pHs where bridging flocculation occurred the addition of pectin improved emulsion stability to pH changes and depletion flocculation i...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Carbohydrate Polymers Ročník 80; číslo 3; s. 817 - 827
Hlavní autori: Gharsallaoui, Adem, Yamauchi, Kosuke, Chambin, Odile, Cases, Eliane, Saurel, Rémi
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Kidlington Elsevier Ltd 05.05.2010
Elsevier BV
Elsevier
Predmet:
ISSN:0144-8617, 1879-1344
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.