Effect of high methoxyl pectin on pea protein in aqueous solution and at oil/water interface
The effect of the addition of high methoxyl pectin on the stability of pea protein isolate emulsions was investigated. Except for low pectin concentrations at acidic pHs where bridging flocculation occurred the addition of pectin improved emulsion stability to pH changes and depletion flocculation i...
Uložené v:
| Vydané v: | Carbohydrate Polymers Ročník 80; číslo 3; s. 817 - 827 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Kidlington
Elsevier Ltd
05.05.2010
Elsevier BV Elsevier |
| Predmet: | |
| ISSN: | 0144-8617, 1879-1344 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!