Bayesian regression models outperform partial least squares methods for predicting milk components and technological properties using infrared spectral data

The aim of this study was to assess the performance of Bayesian models commonly used for genomic selection to predict "difficult-to-predict" dairy traits, such as milk fatty acid (FA) expressed as percentage of total fatty acids, and technological properties, such as fresh cheese yield and...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Journal of dairy science Ročník 98; číslo 11; s. 8133
Hlavní autori: Ferragina, A, de los Campos, G, Vazquez, A I, Cecchinato, A, Bittante, G
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States 01.11.2015
Predmet:
ISSN:1525-3198, 1525-3198
On-line prístup:Zistit podrobnosti o prístupe
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.