Methods for the analysis of azo dyes employed in food industry – A review

•Methods for the analysis of azo dyes for coloring food have been reviewed in detail.•We discussed extractions of azo dyes from various food matrices.•This review is mainly useful for the researchers and in food industries as a quality control tool. A wide variety of azo dyes are generally added for...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food chemistry Ročník 192; s. 813 - 824
Hlavní autori: Yamjala, Karthik, Nainar, Meyyanathan Subramania, Ramisetti, Nageswara Rao
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Elsevier Ltd 01.02.2016
Predmet:
ISSN:0308-8146, 1873-7072
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.