The effect of borage, ginger and fennel extracts on acrylamide formation in French fries in deep and electric air frying

•Plant extracts reduce AA in potato.•Great inhibition of AA revealed in AF.•AO activity decreased by T°C. The aim of this study was to evaluate the effect of three Lebanese wild plant extracts on acrylamide (AA) content in French fries, and to investigate the impact of air frying (AF) and deep fryin...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food chemistry Ročník 350; s. 129060
Hlavní autori: Haddarah, Amira, Naim, Elissa, Dankar, Iman, Sepulcre, Francesc, Pujolà, Montserrat, Chkeir, Manal
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Elsevier Ltd 15.07.2021
Predmet:
ISSN:0308-8146, 1873-7072, 1873-7072
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.