Modeling of flaxseed protein, oil content, linoleic acid, and lignan content prediction based on hyperspectral imaging

Protein, oil content, linoleic acid, and lignan are several key indicators for evaluating the quality of flaxseed. In order to optimize the testing methods for flaxseed’s nutritional quality and enhance the efficiency of screening high-quality flax germplasm resources, we selected 30 flaxseed specie...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Frontiers in plant science Ročník 15; s. 1344143
Hlavní autori: Zhu, Dongyu, Han, Junying, Liu, Chengzhong, Zhang, Jianping, Qi, Yanni
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Switzerland Frontiers Media SA 12.02.2024
Frontiers Media S.A
Predmet:
ISSN:1664-462X, 1664-462X
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.