QTL analysis of textural property traits for Chinese northern-style steamed bread

Quantitative trait loci (QTLs) influencing textural properties (hardness, adhesiveness, springiness, cohesiveness, gumminess, chewiness, and resilience)of wheat for Chinese northern-style steamed bread were studied using a doubled haploid (DH) population containing 168 lines derived from a cross bet...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Euphytica Ročník 179; číslo 2; s. 265 - 276
Hlavní autori: Wu, Peng, Liu, Bin, Chen, Jiansheng, Sun, Cailing, Tian, Jichun
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Dordrecht Springer Netherlands 01.05.2011
Springer
Springer Nature B.V
Predmet:
ISSN:0014-2336, 1573-5060
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.