QTL analysis of textural property traits for Chinese northern-style steamed bread
Quantitative trait loci (QTLs) influencing textural properties (hardness, adhesiveness, springiness, cohesiveness, gumminess, chewiness, and resilience)of wheat for Chinese northern-style steamed bread were studied using a doubled haploid (DH) population containing 168 lines derived from a cross bet...
Uložené v:
| Vydané v: | Euphytica Ročník 179; číslo 2; s. 265 - 276 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Dordrecht
Springer Netherlands
01.05.2011
Springer Springer Nature B.V |
| Predmet: | |
| ISSN: | 0014-2336, 1573-5060 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!