Zygosaccharomyces rouxii, an Aromatic Yeast Isolated From Chili Sauce, Is Able to Biosynthesize 2-Phenylethanol via the Shikimate or Ehrlich Pathways

We isolated an aromatic strain of yeast (M2013310) from chili sauce. Assembly, annotation, and phylogenetic analysis based on genome sequencing, identified M2013310 as an allodiploid yeast that was closely related to Zygosaccharomyces rouxii. During fermentation, M2013310, produced an aromatic alcoh...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Frontiers in microbiology Ročník 11; s. 597454
Hlavní autori: Dai, Jun, Li, Ke, Song, Na, Yao, Wanting, Xia, Huili, Yang, Qiao, Zhang, Xiaoling, Li, Xin, Wang, Zhi, Yao, Lan, Yang, Shihui, Chen, Xiong
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Frontiers Media S.A 29.10.2020
Predmet:
ISSN:1664-302X, 1664-302X
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.