Effects of Hypericum scabrum extract on learning and memory and oxidant/antioxidant status in rats fed a long-term high-fat diet

A high-fat diet (HFD) causes deficits in learning and memory by increasing oxidative stress. Antioxidants are known to improve learning and memory. Since Hypericum scabrum (H. scabrum) extract is rich in antioxidants, the aim of this study was to investigate the effects of the administration of H. s...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Metabolic brain disease Ročník 32; číslo 4; s. 1255 - 1265
Hlavní autori: Ganji, Ahmad, Salehi, Iraj, Nazari, Masoumeh, Taheri, Masoumeh, Komaki, Alireza
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: New York Springer US 01.08.2017
Springer Nature B.V
Predmet:
ISSN:0885-7490, 1573-7365, 1573-7365
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.