Effects of Hypericum scabrum extract on learning and memory and oxidant/antioxidant status in rats fed a long-term high-fat diet
A high-fat diet (HFD) causes deficits in learning and memory by increasing oxidative stress. Antioxidants are known to improve learning and memory. Since Hypericum scabrum (H. scabrum) extract is rich in antioxidants, the aim of this study was to investigate the effects of the administration of H. s...
Uložené v:
| Vydané v: | Metabolic brain disease Ročník 32; číslo 4; s. 1255 - 1265 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
New York
Springer US
01.08.2017
Springer Nature B.V |
| Predmet: | |
| ISSN: | 0885-7490, 1573-7365, 1573-7365 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!