Hazelnut skins as a new sustainable ingredient for beef cattle diets

Hazelnut skins (HS), by-products of the hazelnut industry classified as waste, are rich in polyphenols, poli-unsaturated fatty acids and fibres. This study aimed at assessing the in vivo effects of HS inclusion in beef cattle diets. Eighty beef bulls were divided in two groups (control and test; 4 r...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Scientific reports Ročník 15; číslo 1; s. 38926 - 11
Hlavní autori: Diaz Vicuna, Elena, Fiorilla, Edoardo, Srikanthithasan, Karthika, Zambotto, Valeria, Bianchi, Chiara, Riondato, Fulvio, Renna, Manuela, Odore, Rosangela, Badino, Paola, Gardini, Giulia, Arneodo, Valentina, Cravero, Andrea, Ozella, Laura, Giorgino, Andrea, Tabasso, Silvia, Capaldi, Giorgio, Brugiapaglia, Alberto, Forte, Claudio
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: London Nature Publishing Group UK 06.11.2025
Nature Publishing Group
Nature Portfolio
Predmet:
ISSN:2045-2322, 2045-2322
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.