Hazelnut skins as a new sustainable ingredient for beef cattle diets
Hazelnut skins (HS), by-products of the hazelnut industry classified as waste, are rich in polyphenols, poli-unsaturated fatty acids and fibres. This study aimed at assessing the in vivo effects of HS inclusion in beef cattle diets. Eighty beef bulls were divided in two groups (control and test; 4 r...
Uložené v:
| Vydané v: | Scientific reports Ročník 15; číslo 1; s. 38926 - 11 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , , , , , , , , , , , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
London
Nature Publishing Group UK
06.11.2025
Nature Publishing Group Nature Portfolio |
| Predmet: | |
| ISSN: | 2045-2322, 2045-2322 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!