The Influence of Feeding Type on Quality and Nutritional Characteristics of Pork Fat

The purpose of the study was to analyze the effect of feeding type on selected quality parameters and the nutritional characteristics of pork fat. Fats were extracted by using the modified Folch method from the groin, jowl and trimming shoulder of pigs fed two types of diets: liquid and dry. The per...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Applied sciences Ročník 14; číslo 18; s. 8291
Hlavní autori: Górska, Agata, Wirkowska-Wojdyła, Magdalena, Ostrowska-Ligęza, Ewa, Dasiewicz, Krzysztof, Słowiński, Mirosław
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Basel MDPI AG 01.09.2024
Predmet:
ISSN:2076-3417, 2076-3417
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.