Camellia oil authentication: A comparative analysis and recent analytical techniques developed for its assessment. A review

Camellia oil is obtained from the camellia seed with various cultivated species (Camellia. oleifera (C. oleifera), C. meiocarpa, C. vietnamensis, C. yuhsienensis, C. chekiangoleosa, C. semiserrata, C. reticulata, C. gigantocarpa, C. octopetala, C. semiserrata var. abliflora etc.), by widely used col...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Trends in food science & technology Ročník 97; s. 88 - 99
Hlavní autori: Shi, Ting, Wu, Gangcheng, Jin, Qingzhe, Wang, Xingguo
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Cambridge Elsevier Ltd 01.03.2020
Elsevier BV
Predmet:
ISSN:0924-2244, 1879-3053
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.