An in vivo stable isotope-based approach for assessment of absorbed amino acids from individual feed ingredients within complete diets

Accurate assessment of the nutritional content of feed ingredients is required for precise diet formulation. Characterizing ingredients in terms of absorption and digestibility of individual AA is challenging, and this information often relies on indirect methods. The purpose of this research was to...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Journal of dairy science Ročník 101; číslo 8; s. 7040
Hlavní autori: Estes, K A, White, R R, Yoder, P S, Pilonero, T, Schramm, H, Lapierre, H, Hanigan, M D
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States 01.08.2018
Predmet:
ISSN:1525-3198, 1525-3198
On-line prístup:Zistit podrobnosti o prístupe
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.